Vi ønsker å gi bort 20 plasser til minoritetsspråklige jenter for våren, 2019. Søk her!

Vi håper dere hjelper oss å spre det glade budskap. For våren 2019, og med oppstart allerede i januar (uke 4) deler vi ut 20 plasser til jenter med minoritetsbakgrunn. Jenter mellom 6-15 år anbefales å søke. Del gjerne med venner og kjente.

Sammen med idrettsrådet i Stavanger har vi som mål for prosjektet å øke integrering av jenter med minoritetsbakgrunn til å drive med organisert idrett.

Søknad med noen ord om hvorfor du fortjener en plass kan sendes til cathrinelanne@straengtf.no

Lana er tatt ut til Norges junior landslag, igjen. Vi gratulerer:)

NGTF publiserte nytt landslagsuttak 23.11 og vi er stolte av at Lana som lever og ånder for RG er kommet med. Hun er en av tre utøvere som er tatt ut på Norges junior landslag, enn så lenge. I januar/februar vil det muligens tas ut 1-2 utøvere til, i tillegg til to utviklingslag. Vi har flere utøvere som har gode sjanser for å bli plukket ut her så vi går en spennende tid i vente. Gratulerer så masse til Lana og de andre jentene som skal representere Norge kommende sesong. Vi ønsker dere lykke til.

Bestill BEST I BYEN her!

Best i Byen er oppfølgeren til det gamle Stavangerspillet som gjorde stor lykke da det kom ut i 1985. Det er et spennende og morsomt monopol spill for hele familien med massevis av lokale ord og uttrykk. OG best av alt, vi er med i spillet:)

Kjøp best i byen brettspill ved å sende navn, mellomrom og antall til 2460. Eks: Straen turn 4. 
Du vil umiddelbart motta en bekreftelse på sms med info om henting og betaling:)

Ordinær pris for spillet er 649,-
Hos oss får du det for 499,-. 
Pengene går til inntekt for klubben.