363407210974901

Ønsker du å bidra til å oppfylle våre drømmer, utdanne flere trenere, dekke leie av hall, få mer utstyr slik barna kan utvikle seg best mulig?

I Stavanger kommune er alle kommunale bygg fulle, herunder også turnhaller i de ulike byene. Sportsgrenen vår krever en del utstyr for å få fullt utbytte, som foreksempel godkjent teppe/underlag for å unngå skader og slitasje, samt takhøyde. Vi har vært så heldige å få leie hall-tid i Elixia på Forus, som tilfredsstiller våre krav til treningshall og treningstider. Dette gir oss en ekstra økonomisk forpliktelse sammenlignet med treningshall tilbudt av kommunen. Derfor trenger vi samarbeidspartnere og sponsorer for å sikre barnas treningstilbud. Våre samarbeidspartnere er med å sikre aktive og trenings-glade barn og unge, og er med og støtter opp om en positiv trenings-kultur i vårt distrikt.

Som frivillig idrettslag er vi avhengig av kommunal støtte og samarbeidspartnere for å gå rundt. Vi er utrolig takknemlig for alle bidrag og stiller gjerne opp på ting i form av oppvisninger, juletrefester, firmafester mm.

Ta kontakt for å se de ulike sponsor "pakkene" vi kan samarbeide om. 

Grasrotandelen: 912037029

Vipps: 123421

Tusen takk til våre samarbeidspartnere for støtten dere har gitt oss!

Skjermbilde 2018-10-30 kl. 22.22.40.png

Støtt oss

Best i Byen er oppfølgeren til det gamle Stavangerspillet som gjorde stor lykke da det kom ut i 1985. Det er et spennende og morsomt monopol spill for hele familien med massevis av lokale ord og uttrykk. OG best av alt, vi er med i spillet:)

Kjøp best i byen brettspill ved å sende navn, mellomrom og antall til 2460. Eks: Straen turn 4.
Du vil umiddelbart motta en bekreftelse på sms med info om henting og betaling:)

Ordinær pris for spillet er 649,-
Hos oss får du det for 499,-.
Pengene går til inntekt for klubben.

363407210974901